Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Αιφνιδιασμός απο Καμιζή στο Κρανίδι με φόντο εθελοντισμού


Σε μία ιδιαίτερα αιφνιδιαστική κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής. Μέσω μίας ανακοίνωσης που δόθηκε στην δημοσιότητα πρίν από λίγο αποκαλύπτει ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην δημιουργία ενιαίας Εθελοντικής
Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κρανιδίου αλλάζοντας έτσι το τοπίο των εκλογών και δίνοντας μία άλλη διάσταση αφού βάζει το στοιχείο του εθελοντισμού για την προσφορά στο Κρανίδι.

Στην ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Καμιζής αναφέρει τα ακόλουθα:

εν όψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ,σας προσκαλώ σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 5,30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου με θέματα :

1.Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την κωδική επωνυμία «Κλεισθένης», ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις Δημοτικές Κοινότητες .

2.Την παρουσίαση των θέσεων μου για την ύπαρξη και λειτουργία των Κοινοτήτων .

Και

3.την συγκρότηση ενιαίας Εθελοντικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κρανιδίου, που με την εθελοντική δράση των μελών της και άλλων πρόθυμων συμπολιτών μας , θα δώσει ουσιαστικό περιεχόμενο στον υποβαθμισμένο και περιφρονημένο θεσμικά ρόλο των Κοινοτήτων.

Δημήτρης Καμιζής

πρώην δήμαρχος των Δήμων Κρανιδίου και Ερμιονίδας