Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ με ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗΣΙΑ

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργάνωσε ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ με την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ.
Η παρουσία επίσημων καλεσμένων και γονέων με παιδιά, έκαναν πραγματικά την πλατεία του
χωριού, να μεταμορφωθεί σ'ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χώρο, όπου μπόρεσαν και απόλαυσαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης ευχάριστα. Η εκδήλωση περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, χριστουγεννιάτικα δρώμενα για τα παιδιά, φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, πυροτεχνήματα, ιπτάμενα φαναράκια, ύμνους του 12ημέρου από τη χορωδία του Ι.Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ υπό την επίβλεψη του χοράρχη Κου ΝΑΚΗ, την φιλαρμονική του ΔΗΜΟΥ, ο ερχομός του Αη ΒΑΣΙΛΗ με ... τρέιλερ, μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά, ζεστά ροφήματα, εδέσματα-παραδοσιακά γλυκά και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους με τους καλικάτζαρους...
Αυτή η προσέλευση μαζί με τη θετική ενέργεια όλων , το κέφι και τη χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωσή μας να στεφθεί με επιτυχία.
Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν. Αιδεσιμότατοι, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Αντιδήμαρχος ,ο πρόεδρος του ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, η πρόεδρος του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ καθώς και πολλοί γονείς και παιδιά από τις κοινότητες του Δήμου μας.
Έχουμε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ κο ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, την πρόεδρο κα ΜΑΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΡΟΝΤΙΝΗ και το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, το ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, τη χορωδία του Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ με το χοράρχη κο ΝΑΚΗ, τη φιλαρμονική του ΔΗΜΟΥ αλλά και όλους τους συμπολίτες μας και καλεσμένους μας , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γίνονται συνοδοιπόροι στην πραγματοποίηση των στόχων μας .
Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα μας επιτρέψετε να το δώσουμε σε όλους τους εθελοντές και ιδιαίτερα τους: Κ.ΜΠΑΤΖΑΝΗ, Θ.ΜΠΟΥΡΙΚΑ, ΑΠ.ΚΑΤΣΑΒΕΛΑ, Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ, ΗΛ.ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ, Δ.ΠΟΛΛΑΛΗΣ, ΔΗΜ.ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, Ν.ΣΤΑΙΚΟΣ, Γ.ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ, Θ.φΑΣΙΛΗΣ, Ν.ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ, Ι.ΚΟΡΟΝΤΙΝΗΣ, Ι.ΑΡΑΠΑΚΗΣ, Π.ΜΠΑΤΖΑΝΗΣ, Κ. ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ, Γ. ΛΑΛΟΥΣΗΣ, Α. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, Σ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ και τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία αποτελούνται από τους:
ΔΟΥΡΒΑ -ΣΤΑΪΚΟΥ Ε., ΜΠΑΤΖΑΝΗ Π., ΜΠΟΥΡΙΚΑ Γ., ΜΕΛΛΟΥ Ν., ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ Η., ΣΚΑΛΤΣΑΣ Δ.. ΠΡΑΧΑΛΙΑ Β.( ΜΠΑΤΖΑΝΗ Θ., ΜΕΛΛΟΣ I., που απέδειξαν για άλλη μια φορά ,ότι η αγάπη για το χωριό και το Σύλλογό μας και η κατάθεση ψυχής , μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά.
Η σύμπνοια, η ομαδικότητα ,τα γέλια και οι χαρές όλων των ημερών της προετοιμασίας, έφεραν αποτέλεσμα πέρα από αυτό που και εμείς προσδοκούσαμε...
«Ενώνουμε τα χέρια... χτίζουμε χαρά!!!»