Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Επικοινωνιακή αντεπίθεση Σφυρή μέσω Facebook με έργα καθημερινότητας


Τέσσερεις αναρτήσεις από τον Δημήτρη Σφυρή δείχνουν την πολιτική που θα ακολουθήσει στους υπόλοιπους μήνες βάζοντας στο κάδρο και όλα τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα

Σήμερα (Σάββατο) ο Δημήτρης Σφυρής δημοσιοποίησε τις προσπάθειες για
αποκατάσταση οδοποιίας αβαφέροντας τα ακόλουθα:

«Στην περιοχή ΦΟΥΡΝΩΝ, ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΝΑ, ΜΠΟΣΚΑΡΙΑΣ και στην ευρύτερη περιοχή για την εξυπηρέτηση των αγροτών, κτηνοτρόφων και κατοίκων. Προτεραιότητα δόθηκε μετά το Ζορμπά για την συγκομιδή του ελαιοκαρπου.»

Μία μέρα νωρίτερα ο Δήμαρχος Ερμιονίδας έγραψε και πάλι στην προσωπική του σελίδα στο facebook::

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Ήδη αποκαθίστανται δρόμοι κατά προτεραιότητα που είχαν καταστραφεί τελείως από τον ΖΟΡΜΠΑ και ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα σπίτια των κατοίκων. ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. Ήδη αποκαταστάθηκαν οι 4 είσοδοι στην περιοχή Βερβερόντας που εξυπηρετούν πάνω από 100 κατοικίες.

δείτε φωτό

Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ότι: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ, Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν έργα στο πορθμείο της ΚΟΣΤΑ που αφορούν την δημιουργία πεζοδρομίων, χώρων αναμονής και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ένα έργο που αναβαθμίζει την είσοδο της Ερμιονίδας από το Σαρωνικό και αποτελούσε ντροπή με την επικρατούσα κατάσταση.

Τέλος την Τετάρτη ο Δημήτρης Σφυρής αναφέρει: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ.

Παρ´ολες τις αντίξοες συνθήκες, εκμεταλλευόμενοι τις θερμοκρασίες ορισμένων ημερών, ξεκίνησαν οι επουλωσεις και ασφαλτοστρώσεις των δρόμων που επλήγησαν από τις θεομηνίες. Οι εργασίες θα γίνουν σε δρόμους με ασφαλτοτάπητα, όπως αυτούς στο Ποδάρι, Κουβέρτα, Κινέτα,περιοχές ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ, ΕΡΜΙΟΝΗΣ , ΚΟΙΛΑΔΑΣ και σε όλο το Δήμο. Ακόμη αναμένονται τα χρήματα από την κατάσταση έκτακτου ανάγκης που περιήλθε ο Δήμος για να καλυφθούν πλήρως οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τη θεομηνία και τις βροχοπτώσεις.

Ολες οι αναρτήσεις συνοδεύονται και από τις σχετικές φωτογραφίες εκτιμώντας ότι η αντιπολίτευση δεν έχει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και αντίδρασης